Sakit Tulang Belakang.... Bahaya tak??

sumber...gugel...


Assalammualaikum sahabat..
dan
Salam Satu Malaya

Sape boleh tolong bagi pendapat...
bahaya tak kalau sakit tulang belakang...

ceritanya..
semalam aku terjatuh dan terhempas ke dinding...
belakang aku terhempas agak kuat la..
aku tesadung ke belakang...
tak terduduk tapi badan terhempas ke dinding...
errr faham ke??

semalam tak sakit..
pagi ni sengal-sengal dan makin sakit lak rasanya..
nak-nak pulak malam tadi tidur kat atas tilam spring yang springnya terasa satu-satu permukaannya..
lagi buat aku sakit...

korang agak-agak bahaya tak?
ke angin biasa je...
biasalah... orang jarang-jarang sakit ni...
tak tahu apa-apa...
setakat sakit perut tu biasalah..
manjang nya sakit perut..
heheheeehh



dapat urut pun sedap ni kan... oowwwhhh

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 Doa:

mama tisya said...

kalo jatuh terhempas ke dinding tu bahaya..mayb skarng tk nmpk esok2 tktau...p la wt x-tray..akak ada sakit tulang blkng cz pernh jth bilik air terhentak kt btng paip...efeknye akak tkleh jln lama2 , kena duduk sandar...skarng pn tdo als bantal..time pregnant dlu doc ada ckp mayb kena czer sebab sakit tulang blkng tp nasibaik leh bersalin normal...apa2pn p la check ye

cikbedahlaser said...

wooo menakutkan...
tu la...ade gak terfikir... sbb klu preggy ade kaitan dgn tulang kan..
aduhhhh risau plak....aduhhh

Queen said...

pi xray..tak pun pi bomoh tulang..hiii

Dee said...

before urut..pegi scan dulu..kalo confirm xde apa2..baru gi urut..benda kita x nmpk ngan mata kasar ni susah sis..sakit belakang boleh menjadi lebih teruk smpi lumpuh..harap2 xde apa2lah ye..

cikbedahlaser said...

bomoh tulang?? apakah??????

kak dee... ye la.... menakutkan nye...mintak2 la xde ape2

noradzlina.kamdani said...

haah..g le ke doctor...

Followers

Mari tinggalkan jejak anda di sini.. nanti saya gi rumah awak lak..