cekodok roti

heheheheh
baca tajuk dah taw kan...
so tak yah la nak cite lebih....

entry khas wat encik fadil......
dengan ucapan....

"SAYA DAH MAKAN CEKODOK ITU....."

hhahahahahahahahah

terima kasih di atas kata-kata semangat encik...
hahahhaahhaha




ni baki malam tadi....



cicah dgn sambal kicap dan mayo... i like....


rupa buruk...asal puas hati.....



mana da air lain lg nak aku judu kan dgn makanan aku ini...



bunga ni saje je....



PA DPML bagi aku smlm...dah layu dah....
mati la.....aku cari lain... :P

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

GaasTrik....Gastrik....


masa aku sekolah dulu...
abah aku selalu pesan...
(abah kurang tinggalkan pesanan suara...selagi benda tu tak tersangat penting..)
"jangan tinggal makan...jangan lambat makan...
jangan makan tak tentu masa...nanti kena gastrik susah!!!!!"
ni disebabkan perangai aku yang suka skip meal... terutama lunch dan breakfast...
aku balik sekolah sampai umah pukul 2ptg let say....
pukul 5 nanti baru aku cari nasi....
ikut dan la..kadang-kadang balik sekolah terus cari nasi...
(oowwhhh rindu nya zaman sekolah..zaman tak perlu berfikir utk hidup...dunia dan kehidupan sendiri dan orang lain...)
abah pulak...
suka mengingatkan anaknya... (terutama aku..sebab aku anak paling degil...)
sebab abah pernah cerita...
masa baru-baru lepas kawin....
abah pernah kena gastrik...
dan ia menyakitkan sekaligus menyusahkan....
kenapa abah gastrik??
ala.... baru kawin...
mesti la nak balik makan masakan air tangan isteri...
isteri dah la comel..pandai masak lak tu....
(mummy kami adalah manis dan pandai masak...cayalah..)
so..setiap kali habis sekolah... tahan perut..tunggu time balik....
masa tu mak abah duduk kat kg. kuala johol (kampung kami)
dan mengajar di Tanjung Ipoh...
perjalanan naik motor adalah dalam sejam...(orang dulu-dulu pemandu berhemah)
tu yang kena gastrik tu....
so abah kena amik susu untuk alas perut...
selepas kejadian gastrik tu....


aku tak kena gastrik masa sekolah...
sekarang pun tak ada...
tak ada rekod dari doktor...
tapi aku rasa aku ada penyakit awalan gastrik..(aku bagi nama sendiri)
sebab setiap kali aku lambat makan...
aku akan sakit pedih kt ulu ati...
bile dah makan.....
sakit die.....kaw kawww punye....
angin dah menyelinap seluruh rongga perut.....
dah lama tak sakit perut macam ni.....
hari ni aku kena....
sebab...malam tadi skip makan....
sanggup tidur dalam lapar.....
lapar yang amat taw....
kenapa tidur dalam lapar?????
owwhhh biarlah aku membawa hati yang lara dalam tidur.......





  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

hidanganku...


alu tawan-tawan......

hari ni 23haribulan.....
sape-sape yang berstatus 'gomen servant' sile senyum ke telinga ye....
tapi lepas tu sile nangis ala-ala manja juga...
sebab anda perlu langsaikan hutang....
owhhh...

haahahahahahhahah
on je maybank tu yu tadi...
aku pon deduct semua duit hutang....
amik ko....
nak nangis aku....
sabar lah ali.....

hari ni aku nak cerita ape??

owhh hari ni nak cerita makan....
heheheheh
hari ni masuk hari ke-23...
it means... 23 hari jugak lah mak tak makan nok...
tak makan nasi la.....

lemak-lemak lain aku still makan..

ha... selama itu lah juga aku tak pernah post makanan aku kan....

tak pe...arini aku akan buat dedahan...
apa yang aku makan.....


pagi ini dan pagi-pagi sebelum ini...
aku akan makan.... INI...



dan minum INI....



tapi kalau ada bintang kat istana ni... aku akan ambik bihun goreng atau bihun sup....
sebab selalunya..kalau ade bintang ada makan...
dan selama 23 hari ini ada 3 ke 4 kali bintang....
tu tak termasuk makan untuk perhimpunan lagi...
ye sungguh save poket aku.....


kalau tengahari...
aku akan pergi PENAMA...
makan bihun sup atau kuey tiaw sup..
kalau tak ke PENAMA.. aku ke dewan bahasa..utk makan sup...
kalau tengahari ada meeting...
aku tunggu makanan belen-belen meeting je....
kalau tak aku ulang makan roti je....
air still air kosong.....
save lagi poket aku....

malam..
aku akan makan oat bersama lauk...
or oat dengan susu.....
kalau tak oat...roti....
kalau tak...
sebarang makanan yang ada.....
megi jugak antara hidangan tak rasmi aku....
save lagi poket aku....



hahahahahhahahah
ni semua bahana gaji masuk awal sangat bulan lepas...
aku pon jadi lah macam tu....
bukan saja diet perut... aku juga diet poket......


gaji dah masuk....
adakah aku bakal makan macam tuttttttttt
nantikan........


sekian, terima kasih

saya yang menurut perintah,
-rafidah samsun-shariff-

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

kerja yang tak kan habis

Time : 1309H
Day : Sabtuday
weather : sunny....waiting the dark cloud to have a visit.....
Assignment..: Laundry.....


Laundry????
ayakkkk klu ditanya pada abgnakkal...
apakah pekerjaan yang paling malas isteri anda buat?
jawapan pasti basuh kain.....

owhh sume keje malas sebenarnya...
hahahahahhaha

tapi aku bab basuh-basuh kain mmg lah slow... sejak kecik lagi...
aku tak suka kerja-kerja melibatkan kain...
nasib baik aku masih suka berkain...
hahahahahha

tapi.....
i loveeeee fresh laundry (mcm cerita harry potter....)
tp fresh laundry yang dijemur bawah sinaran panas mentari la kan....
kalau dah duduk banglo 3 tingkat tapi duduk tingkat dua ni......
dengan laman yang agak besar..hanya di tingkat bawah....
open for public.........
jangan bermimpi ditengah malam buta la jawab nya.....

terima lah kain yang kering... dalam rumah...
hehehehehheh
kalau tak jemur cepat..hapak sepanjang tahun... yeah... tu pakej....

tadi... aku disapa seorang rakan sekantor...
"bedah ko kat opis ke?"
(she call me bedah instead of pidah, fidah, rafidah or comel...[????])
"kat rumah tgh kerja sebagai suri rumah....."

barulah aku terfikir.....

walaupun perempuan yang bekerja di opis 5 @ 6 hari seminggu.....
dan pulangke rumah bercuti selepas tu....

tapi sebenarnya beliau tak pernah bercuti sebagai surirumah/ibu
kerja-kerja rumah masih diteruskan.....
setiap masa....
non stop... (kecuali aku....hahhahaa)

ada tak yang buat iklan........


hahahhah just kidding....



naik pangkat la....
dari kawan... jadi awek
dari awek.... jadi isteri...
dari isteri.... jadi mak...
dari mak... naik pangkat sikit..mak mentua....
dari mak mentua... jadi nenek.....
dari nenek... jadi moyang...



bak kata mak aku....
anak..cucu......cicit..... piut..miut... oneng oneng.... ontah ontah....
ontah jumpo ontah tak...
hahahahhahahaha



well.... my opinion as a wife.....
no matter how hard..
no matter how lot...
no matter how tired.....
no matter HOW....

i always...n will always....

enjoy THE WORK....
as a wife........

lihat senyuman, tawa, kegembiraan, dan segala ape perasaan...load dlm rumah ni.....
tu sudah cukup dari gaji yang besar.....

kalau jadi isteri ada gaji.... mesti bukan isteri dah nama nye.... tu pembantu rumah......
pembantu rumah tak leh buat skandal dgn tuan rumah (suami)...... bahaya.....
tapi isteri boleh....
wahahahahhahahahahahah


*tapi kalau ade elaun...pon best kan... hahahahahhahah

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

SoaLan Bodoh.....

uhuhuhuhuhuh

meh sini nak kongsi cerita....

nak dijadikan cerita...
semalam masa tgh lepak dgn abgnakkal...
aku pun gi tanya die beberapa soalan killer.....


CBL : abang.....sayang comel tak??
AN : comel....
CBL : syg comel ke cantik...
AN : (tanpa berfikir pjg..) comel!!!

CBL : kalau ditawarkan syg dan ELLY MAZLIN.... abg pilih siapa?
AN : (lama terdiam........dlm seminit ade kot..) pilih dua-dua boleh tak......
CBL : tak boleh.... sorang je lah....
AN : (fikir lagi......masih diam...lama....)
selepas beberapa ketika......
AN : elly mazlin popular....abg kena jd popular klu nk pilih die.... syg x popular...abg pon kena...kalau tak..takkan nak duduk dalam hutan kot.....
(ayat tergantung....motif jawapan tak dapat dikenal pasti...)


jadi ape kah maksud kepada jawapan....?? punya lah lama dia fikir...pasal elly mazlin... sabar je la aku.....
abgnakkal memang minat kecomelan elly mazlin........
last-last..aku yang merajuk....
tapi fikir balik....buat ape nak majuk...sendiri yang bangang gi tanya soalan bangang....


jadi kesimpulan di sini adalah.....
JANGAN TANYA SOALAN BODOH UTK JAWAPAN BODOH.....

i banned elly mazlin for the rest of his (abg nakkal) life...
hahahahahhahahahahah

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

FrUsT

pernah tak korang rasa frust yg amat sangat??

contohlah...
situasi ni....

korang nak sangat makan jemput-jemput....
dari hari selasa korang nak buat...
tapi tak buat.....
bila hari rabu datang...
korang pun bancuh lah adunan jemput-jemput......

lepas tu korang tunggu sampai org kesayangan korang balik...
sebab nak serve jemput-jemput fresh dari kuali....
bila balik je kesayangan korang....
korang ke dapur nak menggoreng....
tengah tunggu minyak panas....
tiba-tiba api terpadam....
menandakan gas sudah habis....

bila bagitau orang tersayang....
dia marah......
bila dah dimarah...pastilah perasaan nak masak tu semakin membuak...
tanda protes....

lepas kena marah korang terus kan gak niat....
dengan memasak jemput-jemput guna oven....
bila dah masak....
korang hidangkan....

amalan menunggu dan mengajak korang makan bersama...
tiba-tiba tak ada......

by the time nak makan jemput-jemput yang korang naaaaaaakkkkk kan sangat tu.....
dah habis.....

ape perasaan korang???

aku FRUST....!!!!!!!

tunggu lah aku ade mood....
aku masak balik jemput-jemput yang adunan nya dah selamat dalam frezzer tu....


++++++++++++++++++++

kalau sebelum tidur kita tidur dalam keadaan sedih...
menangis....
mesti pagi nya tak ada mood kan???
ke korang leh ceria???

aku rasa mood aku sekarang asyik down je la....
kenapa ye??
ada benda aku tak dapat ke????
huhhhhhhh....

ekspresi muka aku senang nampak ye??
pagi ni aku ditegur seseorang....
lelaki...
dia tanya...
kenapa masam je muka ni??
dulu pun pernah akak opis ni tegur macam tu...
masa aku bad mood....
ekspresi muka aku ketara sangat ke??

ala...dari kecik sebenarnya orang perasan bila aku bad mood...
tapi sampai sekarang aku tak taw...
ketara sangat ke???

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

kasut... kaki kasut.... kasut kaki....

kasut..kasut...kasut....

aku dah lama gile mengidam nak beli kasut nih...
bayangkan...
aku skrg dan dulu lain....
masa kerja dengan cik lan...
aku gi keja pakai selipar je....
paling rajin.... aku rembat la kasut...
tapi selipar tu mmg harus lah...
depan opis aku pon...melambak selipar dan sandal....

sebab dalam opis kaki ayam jer.....
semua tinggal kasut kat opis....
bile ade kena attend meeting..
pakai je la kasut yg ade kat opis....



nak pakai kasut ni la......



sekarang...
keje gomen...
kena lah pakai proper sikit...
aku lebih selesa pakai kasut hitam....
dan sejak 11 bulan keja sini...
aku tak pernah beli kasut...walaupun aku nak...

kasut skrg...kasut free je....
orang bagi... lebih-lebih pelayan punya...
aku rembat je....
akak ipar aku berpasang-pasang kasut die bagi aku...
aku buang je.... sbb dah banyak...
yang dia bagi pun bukan elok....


aku design kat converst...



aku selesa dengan kasut buruk yang satu tu...
kalau merayau time hari biasa/cuti...
aku pakai selipar je...(selipar lagi)
eceli aku suka pakai kasut...
tapi kasut ihsan dr umi ni..(byk nye kasut free)
dah koyak....

lawa ar yang ni... nak...nak... leh masuk wish list nih...



kasut merah tu aku pinjam dari umi masa nak amik lesen kereta dulu...
sudah nya aku buat hak milik...
atas persetujuan tuan kasut...
gile sayang kasut tu...
nak beli baru... asyik berkira-kira je......


macam yang dulu nya...tapi dulu merah.... nak beli yang baru mcm ni la...



aku ni selekeh orang nya...
haritu... aku kena hantar dokumen kat bos....
disebabkan aku berselipar je... aku minta driver je hantar...
malu la....dgn seluar lusuh aku..selipar buruk...
gile ko weiii.... kang security prince court halau aku lakk....
hahhaahhaha...

hai....

bila la...aku nak beli kasut baru.......

beli yang ni.... gile ranggi... sampai peha kalau aku pakai ni... hhhahah

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

my 16 days.....

hi tawan-tawan....
loooo sudah 16 hari ya....
waduh waduh...
kok bagaimana sih keputusan nya...??

dem.....
nothing changing...

i heard here n everywhere...
ppl lose their weight....
become more smaller than b4...

but me??
NOTHING....

uhuhuhuhu
tak pe...tak pe... sabar...
mungkin ade silap mana-mana tu...

hari ni...
masa aku bertugas...
ade la staff ajak makan..
aku pon cakap la....
"saya puasa nasi..."
dan hal ni didengari oleh sorang pegawai....
yang pegawai ni...pergi sampai kan kat sorang staff juga.....

walla....
die kata lah....
tuan : oooowwhhh dah berapa hari tak makan nasi??

dengan jujur aku jawab....
aku : 2, 3 minggu.....

tuan : owhh join 99 days tanpa nasi ye.... sayalah satu-satunya peserta lelaki dlm contest tu.....

aku : haaaaa???!!!!!

hahahahahha selama ni aku ye ye berfikir..siapalah mamat yang join 99HTN tu??? mesti die ala-ala maknyah... tak pon...metrosek nye orang...

sekali amik ko.....
die ni berbadan sasa hokay...
kerja dia kasar....
pergghhhh dengar die nye diet... mak aihhh.....
aku kena follow dia la macam ni....
hahahahahhahaha

tak pe tuan.... gambate!!!!
klu tuan yang menang... senang la kerja saya....
sy kaw tim dgn tuan... sy blnja kfc dah la..kan?? hahahahahha
asal RM10....
hahahahhahaha


to miss orked apple green n semua staff istana... ade lg org yang tahan makan nasi selain aku....
korang serang la die.... hahahahahahha
pakat makan nasi depan dia ramai-ramai.... hahahahha.....

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Twist of Fate

yuuuhuuuuuuuuuuuuu hu hu hu hu

hari ni tetibe tak de mood nak keje...
hari-hari tak de mood....
jadi... kamik nak tunjuk gambar ni...

tadik aku dok godek-godek la gambar yang ade nih...
pastu.... rasa cam best....
aku upload la...
korang rasa...mana cantik.....(yang handphone je...)
aku ade wat 4 editting




tiada editing untuk efek ini... cume aku naikkan brightness je...


ini jugak....


ni gambar tanpa trick....


gambar asal....


editing satu.........


editing tahapehape...


macam ape nih??


macam time senja-senja cerita lama-lamakan??? ye ke???

note : please click on picture too enlarge image...tq






  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

we talk about football



holla.... a
ssalammualaikum
camne perasaan anda semua hari ni?? okay??
seperti yang kita tahu...kelantan vs N9...
kelantan kalah....
Man U vs Chealsee (mlm td..)
man u kalah..(izfar sile jgn baling meja..okay..)

yang seronok....

ada org bakal membelanja aku dominos pija..
alalalalalalla



sabtu haritu... (hari game N9 vs Kltn...)
kami keluar dr rumah dalam pukul 6..
menuju ke Kelana Jaya....

seperti sangkaan kami... jalan jem teruk..
tapi yg hairan jalan ke bkt jalil dari bulatan lumba kuda... clear...

sebabnya semua kenderaan masuk melalui gate Astro d Petronas TPM...
(rumah aku blkg Hotel MINT).....
aku redah jua jammed tu....sebab tak de jalan lain..
jammed sampai petronas tpm je...
abgnakkal pergi Kj naik motor...

sebab nak hantar motor balik KJ.....

(lama nya tak merempit...motor ku dah d baiki sikit oleh abg..tq abg...)


lepas dinner kat umah MIL....

kami membuat operasi cari kedai mamak yg bukak bola...

pusing punya pusing... dpt la.. kt ss5 (ke 6 ekk..) kt syed bistro tu...

syed bistro leh plak tak bukak bola..

tensen la tu...bangla tak masuk final...(apakah????)



classified chicken bakal jadi milikku...


abgnakkal sokong kelantan... sebab die pakai baju merah...
dan saje nak kena kan aku la tu......

aku mula la..betting... kelantan kalah... domino pija...
N9 kalah... pon abg kena blnja domino.... (anda dpt kesimpulannya???)


aku memang tgk habis-habisan la...
bile dah masuk minit ke 75....

permainan jadi macam hambar sedikit...
mungkin pemain kelantan dah hilang semangat...

disebabkan... penyokong yang merusuh....
dan gol yang tiada....(masa tu)...
aku yang tengok game tu..pun rasa macam-macam...
(aku je tgk..abgnakkal tak tengok...tak minat..)
kenapa perlu merusuh??
kan dah diberi amaran... jangan bawak mercun....

kalau tak silap...ada petugas yang cedera terkena mercun....

kan kes naya.....


utusan online

berita harian


adat permainan lah....kalah tu...jangan la terlalu taksub dan ganas....

penyokong N9 yang hanya 30% dari penonton... bersikap biasa je...

yang kesian.. penonton kelantan yang tak bersalah....

anda penoton... rugi beberapa ringgit...sebab pasukan kalah...dan anda pulang...

pihak pengurusan rugi... jugak... sebab anda bakar kerusi......

baca petikan akhbar hari ni... utusan. berita harian

entah lah... rakyat malaysia sekarang makin ganas.... takut nya......



Man U vs Chealse...
kalau di bukit jalil... penyokong merusuh....

kalau yang ni..harus aku lah yang merusuh.....

aku cukup tertekan..
marah sampai pagi ni dengan budak-budak hingusan yang tengok bola malam td.....

kalau ye pon..kawan korang ade satu meja je...(3 kerat je..)
yang sokong Man U...

dan Man U tak berapa nak menang....
jangan lah korang menjerit-jerit macam babi kena lastik kat bawah tu...
tengok je lah dengan volume yang rendah...
ape mak bapak korang tak ajar cara beradap??
aku sangat marah!!!!
aku memang dah nak menjerit dah semalam..
tapi tiada kekuatan....
yang betina jerit macam ternampak biawak hijau....
yang jantan menjerit macam nampak tom cruise pakai baju pompuan....

pukul 2 pagi...
macam *(^%(%&*(*&(*^^
aku sangat marah....!!!!


mereka sebenarnya...
nak balas dendam kat sorang cina pompuan gila kuasa kat kawasan umah aku tu...

cina tu selalu sound diorang....

next time aku nak amik no tipon polis seri kembangan...
haruslah aku telipon polis.....
biar pon polis tu barua diorg...
ada aku pedulik???
aku malaysian citizen yang layak mengundi....

yang membayar cukai (bayar ke??)....
dan aku ada hak sebagai penduduk.....

undang-undang tetap undang-undang....
aku sangat marah....

aku tercari-cari jugak mercun telur raya aritu..

nak baling kat diorang......

sakit hati aku.....

dapat sekor-sekor..aku pancit kan motor korang!!!!!

biawak btol la....


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

kamu tahu tak...





selamat hari kamis tawan-tawan....
uihh kejap je dh hari kamis...
n thats mean... dah hampir 5 hari aku tidak makan nasik...
tahniah....


KAMU TAHU TAK???

lately...
jadual pemakanan aku agak tunggang langgang...
bukan disebabkan diet yang membuat aku begini...
tapi disebabkan jadual kerja yang jugak kucar kacir...





lunch hour...
aku sedang di jalanan...di 'shopping mall'(bekerja ye..bukan mengular..)
dinner...
juga sedang bekerja... disediakan makanan...
tapi hanya nasi yang dihidangkan....
jadi aku tidak boleh makan...

hanya waktu supper aku berada di rumah...
sekarang (sebelum join contest lagi..) aku sentiasa ditemani botol air mineral...
since ade baki open house aritu...
lagi la seronok aku mengendong dan mendukung botol air tu ke sana ke mari...


KAMU TAHU TAK??

yang aku rindu pada kamu??


heheheh jiwang....

pernah tak korang hadapi keadaan ni....
sedang korang sangat-sangat sibuk..
tiba-tiba perasaan rindu yang amat menerpa dalam hati korang...

tapi bila waktu senggang....
perasaan tu biasa-biasa je....

tapi yang pasti...
mesti korang sentiasa terfikir...
akan aktiviti orang yang korang sayang...

dah makan kah dia...
dah minum kah....
ke mana hari ni...
banyak kerja kah....
hujan tadi... basah tak dia...
dia ingat kat korang tak masa ni.....



pasti perasaan ni ada kan??

tapi percayalah...
perasaan rindu tu indah....
perasaan disayangi tu cantik...
perasaan menyayangi tu nyaman....
perasaan berkasih itu sangat menenangkan......


KAMU TAHU TAK??

dia kekasih hati saya.....



  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

S.E.N.Y.U.M.L.A.H.......

hi tawan-tawan....

mood arini sama sperti semalam.....
tak berapa best... adakah akibat dari cuaca??
janganlah salahkan cuaca...kan....

pernah tak korang buat keputusan yang agak bodoh...
yang boleh mengakibatkan diri sendiri sakit...??

i just did....

and its hurt....my tummy...
wahahahahahha

tapi terpaksa ku telan...sehingga akhir bulan....




hari tu pergi pasar malam... jumpa ni... sekilo rm8 je...




kenapa aku buat keputusan tu??
mungkin akibat dari diri sendiri yang terlalu sensitif....
mungkin aku sudah ok...
tapi kata-kata dan aksi yang dilakukan oleh sesetengah org (yg buat aku terasa)
akan berbekas...

selalu macam ni..
dan begini jugalah tindakan yang akan aku buat..
mungkin sebab aku terlalu sensitif.....




aku panggil ni udang mentadak mentaduk... sama kan....


ni badan die.... die tgh pose ala-ala playboy ni....


macam mentadak mentaduk.... serius....


tapi org panggil die udang lipan....


ni kalau die wat pose baby dlm perut mummy....


ni belah ekor die.... seksi kan... hehehe


hands up..!!!! ni pandangan bawah...


pandangan sisi....


pandangan atas atau kita panggil... pelan....


mungkin betul....
senjata manusia ni sebenarnya llidah....
lidah boleh buat manusia porak peranda...
lidah boleh buat sebuah keluarga bercerai berai
lidah bisa menyebabkan indonesia dan malaysia kucar kacir...
lidah boleh bikin azwan ali didoa menjadi anjing
lidah juga boleh memnyebabkan chef wan jadi terkenal...

dan lidah yang membenarkan manusia berkata-kata
juga lah yang buat aku menjadi terasa hati....

biarlah aku telan...juga dengan lidah....
sedih??
jangan bersedih....
itu tindakan yang diambil oleh diri sendiri....
insyaallah.semuanya akan kembali ok....



kalers up..


aksi biasa-biasa...


spot the eyes...


banyak ni sekilo... caya tak??


puas hati makan... abgnakkal suke ni... makan tak hingat donia.....



senyumlah pidah....
biar semua tahu yang engkau sedang gembira....
walaupun dalam hatimu sedang menangis
akibat ego dan sensitif mu itu.....

senyumlah.......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

99 HTN - day 2




hi Tawan-tawan...
tora dtg lg dengan.... timunnnn

hahahhahah
ok... reda kan stress anda kerana hari ni...
anda bakal melihat/menjenguk/membaca satu kenyataan hidup yang harus kita lalui...
ye... bagaimana perit/pahit/sakit nya kenyataan itu..kite perlu hadapi...

uhuhuhuhu ape pidah ngarut ni??

ye... mari...kite lihat.. ukuran badan cik bedah as been recorded by last night (abaikan saje gramma n typo aku ni)

semalam aku tulis ade org bad mood kan....
sgt seronok...krn org tu..balik je... ajak amik gambar... heheheh
sgt seronok... mood sudah reda sikit ye....
sayang kamu....
jangan bad mood lagi taw... nanti kena pujuk macham yg sorang ni...taw....




so ni la muke aku malam td... diambil oleh abgnakkal yg nakal selalu....laalallallaal
abaikan muka ku yang makin hitam....

ni akibat dr mandi-manda macam 30 tahun tak jumpa laut punya pasal....
kalau dulu...sgt fobia jumpa laut... takut hitam..tak de org nak...
sekarang...sume aku lenjan... sbb dah ade org nak... hahahahah
abgnakkal juga mengiyakan... sabar lah incik nakkal....

mungkin lepas ni boleh buat kontes...
30 hari makin putih... ahahaahhaha
tak kuasa mak nyah..... biarlah hitam... tp hati putih...(putih kah????)

weeeeeeeeeee terpanjang lak mengarut aku nih...

ni juga telah terjadi malam tadi... since abgnakkal good mood....
aku juga telah mengugut beliau mengukur badan ku yg mungil nih....



mau beli apa....????


dis is mine....


abgnakkal punya...


hahahahha sile ketawa....
aku catat atas katalog giant...
aku cakap... seswai la tu... abg ikan..kurus.... syg adalah ayam...gemuk...
sangat malu dgn abgnakkal... die lagi kecik dari aku rupa nye...
owhh tidakkkk
memang harus aku kecilkan badan aku ni sikit....
baru la abgnakkal boleh hangkut......

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

Followers

Mari tinggalkan jejak anda di sini.. nanti saya gi rumah awak lak..