kasut... kaki kasut.... kasut kaki....

kasut..kasut...kasut....

aku dah lama gile mengidam nak beli kasut nih...
bayangkan...
aku skrg dan dulu lain....
masa kerja dengan cik lan...
aku gi keja pakai selipar je....
paling rajin.... aku rembat la kasut...
tapi selipar tu mmg harus lah...
depan opis aku pon...melambak selipar dan sandal....

sebab dalam opis kaki ayam jer.....
semua tinggal kasut kat opis....
bile ade kena attend meeting..
pakai je la kasut yg ade kat opis....



nak pakai kasut ni la......



sekarang...
keje gomen...
kena lah pakai proper sikit...
aku lebih selesa pakai kasut hitam....
dan sejak 11 bulan keja sini...
aku tak pernah beli kasut...walaupun aku nak...

kasut skrg...kasut free je....
orang bagi... lebih-lebih pelayan punya...
aku rembat je....
akak ipar aku berpasang-pasang kasut die bagi aku...
aku buang je.... sbb dah banyak...
yang dia bagi pun bukan elok....


aku design kat converst...



aku selesa dengan kasut buruk yang satu tu...
kalau merayau time hari biasa/cuti...
aku pakai selipar je...(selipar lagi)
eceli aku suka pakai kasut...
tapi kasut ihsan dr umi ni..(byk nye kasut free)
dah koyak....

lawa ar yang ni... nak...nak... leh masuk wish list nih...



kasut merah tu aku pinjam dari umi masa nak amik lesen kereta dulu...
sudah nya aku buat hak milik...
atas persetujuan tuan kasut...
gile sayang kasut tu...
nak beli baru... asyik berkira-kira je......


macam yang dulu nya...tapi dulu merah.... nak beli yang baru mcm ni la...



aku ni selekeh orang nya...
haritu... aku kena hantar dokumen kat bos....
disebabkan aku berselipar je... aku minta driver je hantar...
malu la....dgn seluar lusuh aku..selipar buruk...
gile ko weiii.... kang security prince court halau aku lakk....
hahhaahhaha...

hai....

bila la...aku nak beli kasut baru.......

beli yang ni.... gile ranggi... sampai peha kalau aku pakai ni... hhhahah

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 Doa:

Kaseh said...

kasut tingggi2 ni mmg lawo..tapi yg sedapnya kalau pakai selipar jek kan..hehhe

Mia-Ina said...

aa kak kaseh..tul2..tp klu pakai tumit tinggi..bahaya untuk kaki..ni nsht doktor la

mama suri said...

hahaha
samalah kite..
sejak keje gomen baru pakai kasut ni..
kalu tak sandal bodo dr vinci je..

Diarihatiku1976 said...

fuhh.. i like kasuttttt... sukeeee.... kalo boleh nak satu almari penuh kasutttt...

Followers

Mari tinggalkan jejak anda di sini.. nanti saya gi rumah awak lak..